Testaaja

Hakuaika päättyy 14.12.2017
Tehtävän kuvaus LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä ja aktiivinen toimintaympäristö, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, turvallisuuden ja talouden liiketoiminnan parissa. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti ja ennakoivasti turvallisempaa ja terveempää elämää.

Haemme positiivisella energialla ladattua ja kokenutta testaajaa LähiTapiola Palveluyhtiön ICT-yksikköön. Tehtävässäsi vastaat omalta osaltasi kehitystöiden ja hankkeiden hyväksymistestauksen suunnittelusta ja suorittamisesta liiketoimintalähtöisesti. Olet tehtävässäsi olennainen osa laadukkaan lopputuloksen saavuttamista, LähiTapiolan muutosta ja uudistumista. Työskentelet päivittäin yhteistyössä liiketoimintamme ja toimittajamme kanssa. Osallistut omalla toiminnallasi laadunvarmistuksen kehittämiseen.
Odotamme sinulta Toivomme, että
- testauksen työkalujen käyttö on sinulle tuttua (Quality Center/Octane)
- sinulla on vähintään 2 vuoden kokemusta testauksen saralta ja kokemusta selain- ja mobiililaitetestauksesta
- omaat kokemusta projektityöskentelystä
- sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset suomen- ja enlanninkielen taidot
- ketterä kehittäminen on sinulle jo tutu juttu
- olet positiivinen tiimipelaaja, joka on tottunut nopeatempoiseen ympäristöön
- haluat työskennellä ihmisten, teknologioiden ja liiketoiminnan kehittämisen parissa
- haluat kehittää ja kehittyä
- olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.
 
Katsomme eduksi,
jos sinulla on ISTQB sertifiointi ja tuntemusta vakuutusliiketoiminnasta
Tarjoamme Hyvien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle eturivin paikan matkalle yhtiöryhmämme uudistumista. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan tiimimme sekä runsaasti mielenkiintoisia haasteita!
Lisätietoja antaa Teemu Laukkanen, puh. 050-5626 963. Ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen: teemu.laukkanen@lahitapiola.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

Palaa