Kvantitatiivinen salkunhoitaja

Hakuaika päättyy 27.11.2017
Tehtävän kuvaus LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. LähiTapiola Varainhoito kuuluu LähiTapiola- ryhmään. LähiTapiola Varainhoito Oy on yksi Suomen suurimmista varainhoitoyhtiöistä. Hoidamme yli 9 miljardin euron sijoitusvarallisuutta sekä LähiTapiola-rahastojen sijoitustoimintaa. Meitä on noin viisikymmentä ja palvelemme niin instituutiosijoittajia kuin pienempiäkin sijoittajia, yksityishenkilöitä sekä yrityksiä.Haemme nyt joukkoomme kvantitatiivista salkunhoitajaa.

Osallistut kvantitatiivisten analyysien laadintaan ja sijoitusstrategioiden kehittämiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kvantitatiivisten sijoitusstrategioiden salkunhoito (esim. osakefaktoristrategiat).
Odotamme sinulta Kvantitatiivisten menetelmien hallintaa ja ohjelmointiosaamista esim. Matlab- tai R-kielillä, muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta, sopivaa akateemista loppututkintoa, yhteistyökykyä ja hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme rahoitusmarkkinoiden ja –instrumenttien tuntemusta, kokemusta sijoitussalkkujen analyysista ja salkunhoidosta sekä tilastollisten menetelmien (esim. machine learning –sovellukset) hallintaa.
Tarjoamme Mielenkiintoisen ja monipuolisen näköalapaikan kvantitatiivisten strategioiden tiimissä, vakavaraisessa, kasvavassa ja vastuullisessa suomalaisessa varainhoitoyhtiössä. Iloisen ja kannustavan työyhteisön lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.
Lisätietoja antaa Lisätietoja antaa: Perttu Hytönen, salkunhoitaja, perttu.hytonen@lahitapiola.fi puhelimitse 20.11. klo 13-14 ja 24.11. klo 13-14, puh. 050 587 8483
Täytä hakemuksesi 27.11.2017 klo 10 mennessä oheisen hakulomakkeen kautta.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä sekä luottotietojen ja turvallisuusselvityksen tulee olla moitteettomat ennen lopullista valintapäätöstä.

Palaa