Liiketoimintajohtaja, henkilöasiakasliiketoiminta

Hakuaika päättyy 25.10.2017
Tehtävän kuvaus Haemme LähiTapiola-ryhmään liiketoimintajohtajaa vastaamaan henkilöasiakasliiketoiminnan ryhmätasoisten kilpailuetuun tähtäävien tavoitteiden toteutumisesta. Liiketoimintajohtajan työn ytimenä on rohkea uudistaminen erityisesti asiakkuuskeskeisen ajattelutavan sekä siitä johdettujen uusien toimintamallien ja johtamiskulttuurin avulla.

Työssä onnistuminen toteutuu vahvassa yhteistoiminnassa ryhmän kaikkien yhtiöiden ja ICT:n kanssa. Olet myös osaltasi linjaamassa terveyden, turvallisuuden ja talouden palveluiden kehittämistä henkilöasiakkaiden elämänturvan tuleviin tarpeisiin. Teknologiaratkaisut, digitaalisuus ja meneillään oleva verkkoliiketoiminnan voimakas kehitys ovat kaikessa tekemisessä läsnä. Osaat hahmottaa asiakastietoon ja –ymmärrykseen perustuvan ennakoivuuden merkityksen asiakashyödyn tuottamisessa.

Kuulut LähiTapiola Palveluyhtiön asiakkuudet-, markkinointi- ja viestintäorganisaatioon, jonka eri asiantuntijatiimien työtä osaltasi ohjaat. Tehtävänäsi on myös tukea sinulle nimettyjen asiakasyhtiöiden liiketoimintaa ja johtoryhmätyöskentelyä business partnerin roolissa.
Odotamme sinulta Odotamme hakijalta kokemusta johtamisesta sekä palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja arvostamme näyttöjä vaativien muutosprosessien johtamisesta henkilöasiakkaisiin liittyvässä liiketoiminnassa. Työssä on suureksi avuksi hahmottaa asiakokonaisuuksia sekä ”ison kuvan” että konkreettisen arkityön näkökulmasta. Olet innostunut työstäsi ja saat myös muut innostumaan. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Onnistuaksesi tässä uudessa tehtävässä odotamme lisäksi:

- Tehtävään soveltuvaa akateemista koulutusta
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- Yrittäjähenkistä asennetta ja vastuunottokykyä
- Suhdetoiminnan taitoja ja yhteistyökykyä
Tarjoamme Tarjoamme tehtävän hyvässä työyhteisössä ja uudenlaista elämänturvaa asiakkaille rakentavassa yhtiöryhmässä. Saat itsenäisen vastuualueen innostuneessa, yhteiseen kehittämiseen sitoutuneessa yksikössä.
Lisätietoja antaa Olli-Pekka Pohjanmäki, puh. 040 163 0474, 16.10.2017 klo 12-16 ja 17.10. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella ja tule mukaan rakentamaan uudistuvaa LähiTapiola-ryhmää ja kestävää kilpailuetua!


Palaa