Sijoituspäälliköitä Yritysrahoitukseen

Hakuaika päättyy 22.10.2017
Tehtävän kuvaus LähiTapiolan Sijoitustoiminnoissa ja Yritysasiakasrahoituksessa hallinnoimme n. 0,5 mrd€ pääomasijoituksia ja n. 1 mrd€ lainasijoituksia. LähiTapiolan Yritysasiakasrahoitus tarjoaa täydentävää senior- ja juniorrahoitusta LähiTapiolan nykyisille ja tuleville PK-yritysasiakkaille.

Haemme yritysrahoituksen asiantuntijaa LähiTapiola Keskinäinen Vahinkoyhtiön Yritysasiakasrahoitus -toimintoon vakinaiseen tehtävään Tampereen ja Oulun alueille. Työskentely tapahtuu pääosin omalla toimialueella ja lisäksi aika ajoin yksikössämme Espoossa.

Toimenkuvaan kuuluvat yritysasiakkaiden kontaktointi ja tapaaminen pääosin oman toimialueen ympäristössä (n 250 km), itsenäinen rahoitushankkeiden valmistelu, luottoesitysten teko, hankkeiden riskienhallinta sekä yksikkömme luottokomitean jäsenenä luottopäätösten tekeminen ja lisäksi muut esimiehen antamat työtehtävät
Odotamme sinulta • vähintään 5 vuoden työkokemusta joko vieraan tai oman pääomanehtoisen yritysrahoituksen parissa
• kykyä ja tahtoa liikkua sekä tavata yritysasiakkaita ja sidosryhmiä eri puolella toimialuetta
• aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
• analyyttista ajattelutapaa
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa yrityksen ja/tai kansantalouden rahoituksesta
Tarjoamme Haastavan, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän osana kasvavaa LähiTapiolan Yritysasiakasrahoitustoimintoa sekä mahdollisuuden kehittyä yksilönä ja tiimimme jäsenenä.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esimies Matti Kiviniemi, puh. 040 7288 751 (jätä tarvittaessa soittopyyntö).

Palaa