Edustaja

Hakuaika päättyy 30.11.2017
Tehtävän kuvaus Oletko myyntihenkinen ja suhtaudut intohimoisesti erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen? Etsimme sopivaa henkilöä yrittäjäsuhteiseen myyntitehtävään. Tehtävässä huolehdit Pääkaupunkiseudun alueen henkilö- ja yritysasiakkaiden taloudellisesta turvasta hyödyntäen LähiTapiolan monipuolisia elämänturvapalveluita. Tehtävä painottuu uusien asiakkuuksien hankintaan.
Odotamme sinulta Odotamme sinulta
Odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta, vahvaa sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin, kykyä kehittää omaa osaamista sekä positiivista työskentelyotetta. Odotamme myös aiempaa alan kokemusta sekä näyttöjä menestymisestä myyntityössä.
Tarjoamme Työ on haastavaa mutta myös palkitsevaa. Työsi tueksi saat kattavan palveluvalikoiman, vahvan tuen ja valmennuksen työn tekemiseen, dynaamisen työilmapiirin sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme. Tehtävän sijoittautumispaikka on Helsingin Konalassa tai Vantaan Myyrmäessä.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa paikallispalvelupäälliköt Ilari Roue p. 050 302 9577 tai Ville Sarala p. 044 338 7385. Hakuaika tehtävään päättyy 30.11.2017.

Palaa