Liiketoimintajohtaja

Hakuaika päättyy 06.10.2017
Tehtävän kuvaus LähiTapiola ryhmä on dynaaminen, kehittyvä ja aktiivinen toimintaympäristö, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa. Visionamme on tarjota omistaja-asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää. LähiTapiola Vellamo on yksi alueellisista yhtiöistä ja toimialueensa markkinajohtaja. Yhtiö palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita Kouvolassa, Päijät-Hämeessä, Hyvinkäällä sekä Riihimäen seutukunnassa.

Me arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta monin eri tavoin. Haluamme panostaa osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen ja tarjota henkilöstölle innostavan ja arvostetun työyhteisön. Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

LähiTapiola Vellamo hakee nyt liiketoimintajohtajaa yritys- ja maatilavakuutustoiminnan johtamiseen. Liiketoimintajohtaja vastaa yritys- ja maatila-asiakkaiden uusmyynnistä ja kannattavuudesta sekä nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä. Liiketoimintajohtaja kuuluu yhtiön johtoryhmään ja toimii toimitusjohtajan suorassa alaisuudessa.
Odotamme sinulta • Vankkaa yritys- ja maatilavakuuttamisen/-alan asiantuntemusta sekä kokonaisuuksien hallintaa
• Vahvaa johtamis- ja esimiesosaamista sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• Monipuolista sidosryhmäosaamista ja verkostoitumista paikallisen elinkeinoelämän kanssa
• Näyttöjä kannattavan liiketoiminnan johtamisesta ja kokemusta johtoryhmätyöskentelystä
• Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Tarjoamme • Haasteellisen ja monipuolisen näköalapaikan tavoitteellisessa organisaatiossa
• Hyvän työyhteisön ja dynaamisen johtoryhmätyöskentelyn
• Kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut
Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Ahti Haataja, puh. 040 520 3701. Tiedustelut puhelimitse 21.9. klo 13-18, 25.9. klo 16-19 ja 27.9. klo 16-19 välisenä aikana

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella palkkatoivomuksineen.
Tehtävään alustavasti valitun henkilön täytyy esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.

Palaa