Rahoitusmarkkinaekonomisti

Hakuaika päättyy 20.08.2017
Tehtävän kuvaus LähiTapiola Varainhoito on yksi Suomen suurimmista varainhoitoyhtiöistä. Hoidamme noin 9 miljardin euron sijoitusvarallisuutta. Palvelemme niin instituutiosijoittajia kuin pienempiäkin sijoittajia, tavallisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Hoidamme myös LähiTapiola-rahastojen sijoitustoimintaa. Panostamme kasvuun ja verkossa tapahtuvaan liiketoimintaan.

Tehtävän kuvaus:
Osallistut kansantalouksien ja rahoitusmarkkinoiden seurantaan, erilaisten analyysien ja katsausten laadintaan sekä niiden esittämiseen eri sidosryhmille. Lisäksi tehtäviisi kuuluu salkunhoidon ja myynnin tukeminen.
Odotamme sinulta Muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta, hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa, sopivaa akateemista loppututkintoa, ekonometristen menetelmien hallintaa, yhteistyökykyä ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu. Jatko-opinnot ja rahoitusmarkkinoiden tuntemus ovat hakijalle eduksi.
Tarjoamme Mielenkiintoisen näköalapaikan vakavaraisessa, kasvavassa ja vastuullisessa suomalaisessa varainhoitoyhtiössä. Iloisen ja kannustavan työyhteisön lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.


Lisätietoja antaa Jari Järvinen, johtaja ja pääekonomisti, jari.jarvinen@lahitapiola.fi
puhelimitse 15.8. klo 9-10 ja 18.8. klo 11-12, puh. 040 5639761


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella hakulomakkeella 20.8.2017 mennessä.

Palaa