Kehityspäällikkö/asiantuntija

Hakuaika päättyy 15.08.2017
Tehtävän kuvaus Digitalisaation myötä kehittämisen tarve ja vauhti kasvaa hurjasti. LähiTapiola on tiukasti kehityksessä kiinni ja uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Käytännössä tämä tarkoittaa uudenlaisten tuotteiden ja palveluiden luomista, jotta asiakkaidemme elämä olisi terveempää, turvallisempaa ja taloudellisempaa. Palveluja kehitetään sekä in-house -työnä että osana erilaisia ekosysteemejä.

Jotta pystymme toteuttamaan näitä uudenlaisia digitaalisia palvelukonsepteja asiakaslähtöisesti, yhtenäisesti ja tehokkaasti, olemme perustamassa yhtiöryhmään täysin uutta digitehdasta, jonka puitteissa LähiTapiolan asiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä toimittajiemme kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseksi.
Odotamme sinulta Etsimme nyt modernia uudisraivaajahenkeä ja luontaista asiakaslähtöistä ajattelua omaavia työkavereita rakentamaan uutta digitehdastamme. Koska haussa on useampi kollega aivan uudenlaiseen toimintaan, varsin monen tyyppinen tausta voi osoittautua passeliksi, mutta kaipailemme esimerkiksi scrum mastereita, UX/UI-suunnittelijoita, full-stack –devaajia ja testauksen asiantuntijoita. Saatat hyvin tunnistaa myös itse kokemukseesi perustuen jonkun muun roolin, joka sopisi digitehtaaseemme – jos tällaisia inspiroivia ajatuksia herää, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä ja kerro, miksi mielestäsi kyseinen rooli olisi tarpeen.

Tulevalla digitehtailijalla on syvällinen kokemus erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Ketterien menetelmien osaaminen on must, ja käytännön kokemus SAFesta lasketaan plussaksi. Suomen ja englannin lisäksi osaat puhua sujuvasti sekä liiketoimintaa että ICT:tä, ja yhdessä tekeminen on sinulle luontainen tapa toimia.

Saat työstäsi ja meistä parhaat puolet irti olemalla ennakkoluuloton, rohkea ja ratkaisukeskeinen. Et pelkää yllättäviä arjen haasteita, vaan kohtaat ne pilke silmäkulmassa. Ennen kaikkea toivomme sinulta innovatiivista ja innostunutta otetta sekä can do –asennetta!
Tarjoamme Pääset mukaan perustajaksi uuteen porukkaan ja rakentamaan ihan uudenlaista tapaa toimia, jolla on iso merkitys koko talon uudistumiselle. Apuna ja tukena sinulla on ryhmän muut kehittämisen asiantuntijat, joilta apua ja sparrausta saa milloin tahansa.

Työtehtäväsi tulevat olemaan erittäin monipuolisia, haastavia ja innostavia, ja pääset mukaan strategisen muutoksen ytimeen, muovaamaan kokonaista toimialaa.

Inspiroivan työskentelyn ja ammatillisen kehittymisen lisäksi tarjoamme sinulle LähiTapiola-ryhmän kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut.

Kerro meille vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit paras valinta uuden digitehtaamme rakentamiseen. Hakemukset palkkapyyntöineen pyydämme lähettämään 15.8.2017 mennessä.
Lisätietoja antaa Petri Vuorinen
Digijohtaja
+358 40 711 6866 (3.7-12.7.2017)
petri.vuorinen@lahitapiola.fi

Micaela Kopponen
Yksikönjohtaja, Palvelukehitys
+358 40 727 0934 (8.8-15.8.2017)
micaela.kopponen@lahitapiola.fi

Minna Lamminjoki
Yksikönjohtaja, ICT-kehitys
+358 40 580 8773 (8.8-15.8.2017)
minna.lamminjoki@lahitapiola.fi

Palaa