ASIAKASVASTAAVA

Hakuaika päättyy 16.08.2017
Tehtävän kuvaus Haluamme, että asiakkaamme saa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, ja haemme nyt Vaasaan

ASIAKASVASTAAVAA

Etsimme henkilöä vastaamaan asiakkaiden vastaanottamisesta, kun he tulevat hoitamaan vakuutus- tai korvausasioitaan Vaasan toimistollemme.
Olet ensimmäinen henkilö, jonka asiakkaamme kohtaavat, ja ohjaat heitä eteenpäin oikean asiakaspalvelijan luo ja autat heitä asioinnissa. Olet vastuussa siitä, että toimisto näyttää hyvältä, ja olet mukana järjestämässä tapahtumia, sekä huolehdit esim. toimisto- ja myyntimateriaalien tilaamisesta. Osallistut myös some-kanaviemme sisällöntuotantoon.
Odotamme sinulta Olet kaksikielinen ja työtehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden kontaktoiminen puhelimitse esim. ajanvarausasioissa. Huolehdit siis siitä, että toimistolla kaikki toimii, ja asiakkaamme saavat asiansa hoidettua mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Haluamme olla pohjalaisia asiakkaitamme lähellä ja tarjota heille elämänturvaa elämän kaikissa vaiheissa, ja tämän tunteen haluamme välittää jokaiselle asiakkaallemme toimistossamme. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi muttei ole välttämätöntä, tärkein asia on asenteesi.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, asiakasläheistä työtä sekä yhden Suomen suurimman finanssiryhmän mahdollisuudet. Tervetuloa iloiseen joukkoomme Vaasassa, haluamme olla voittajatiimi – ja että se näkyy myös asiakkaille. Työajat ovat maanantaista perjantaihin, toimistoaikoina (38t/vko). Tulet pääasiallisesti työskentelemään Vaasan toimiston tervetulotiskillä osoitteessa Kauppapuistikko 19. Olet paljon tekemisissä niin asiakkaiden kuin kollegoidesi kanssa. Tehtävä on määräaikainen 30.8.2018 saakka.
Lisätietoja antaa Lisää tietoa tästä uudesta työtehtävästämme antaa myyntijohtaja Mats Ingman puh 0505585972, viikolla 28 tai 4.8.17 klo. 10-14

Palaa