Kundvärd

Ansökningstiden slutar 16.08.2017
Beskrivning av arbetsuppgift Vi vill att våra kunder ska få den bästa möjliga betjäningen och för att säkra detta söker vi nu en
KUNDVÄRD

Är du den positiva och hjärtliga person som får våra kunder att känna sig välkomna på vårt kontor i Vasa?
Vi söker en person att fungera som kontorsvärd/värdinna, vilket betyder att du är den första personen våra kunder ser då dom kommer för att sköta sina försäkrings- eller skadeärenden hos oss. Du hälsar kunderna välkomna och styr dem vidare på kontoret, du ser till att kontoret alltid ser bra ut, deltar i ansvaret om olika evenemang, har hand om beställning av material till kontoret samt deltar i att uppdatera våra olika kanaler på social media.
Vi förväntar oss att du Du är tvåspråkig och ringer även ut till våra kunder med information och tidsbokningar m.m. Du ser helt enkelt till att allting på kontoret flyter på och att varje kund får sitt ärende uträttat så bra och snabbt som möjligt. Vi vill vara nära våra kunder i Österbotten och erbjuda trygghet i alla livets skeden, och detta ska kunna upplevas även i våra kontor. Tidigare erfarenhet av kundbetjäning ses som en merit, men ingen nödvändighet. Det viktigaste är din attityd!
Vi erbjuder Välkommen i vårt glada gäng i Vasa, vi tycker det är viktigt att det är roligt på jobbet och det syns även åt våra kunder. Vi erbjuder ett intressant jobb med mycket kundkontakt samt de möjligheter en av Finlands största finansgrupper kan erbjuda. Arbetstiderna är måndag-fredag, kontorstid (38h/vecka). Du kommer att i huvudsak vara stationerad vid välkomstdisken på kontoret på Handelsesplanaden 19 i Vasa. Förutom att arbeta med kundkontakter kommer du även att ha mycket samarbete med dina kolleger på kontoret i Vasa samt runtom i Österbotten. Tjänsten är tidsbestämd t.o.m 31.8.2018.
Mera information fås av För mera information ring Försäljningsdirektör Mats Ingman 0505585972 under vecka 28 eller 4.8.17 mellan kl 10-14

Gå tillbaka