Asiakkuuspäällikkö

Hakuaika päättyy 16.07.2017
Tehtävän kuvaus Etsimme aktiivista asiakkuuspäällikköä LähiTapiola Pääkaupunkiseudun pk-yritysliiketoiminta tulosyksikköön. Sijaintipaikka tulee olemaan Helsingin Kampissa. Yksikkömme vastaa vähintään 10 henkilöä työllistävien yritysten hankinnasta ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Tehtävän pääpaino on uusien yritysasiakkaiden hankinta, lisäksi oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö ovat tärkeässä roolissa. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.
Odotamme sinulta Olet hakemamme henkilö, jos olet kilpailuhenkinen, järjestelmällinen ja tartut aktiivisesti asioihin. Tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä toimit tavoitteellisesti. Toimit tiimissä positiivisena hengenluojana. Haluat kehittyä työssäsi tiimisi parhaaksi tekijäksi joten ymmärrät asenteen merkityksen sekä jatkuvasta valmennuksesta saamasi hyödyt. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Liiketoimintamme on kovassa kasvussa ja tekemisen taso on huikeaa joten tilaa meillä on vain huipuille jotka nostavat tasoamme entisestään. Jos koet olevasi huipputekijä, tule mukaan rakentamaan kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet sekä alan parhaan myyntivalmennuskonseptin.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön täytyy esittää huumausainetodistus ennen lopullista valintapäätöstä.
Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Juha Einesalo puh. 040 774 9636 tai Liiketoimintajohtaja Jari Peltola, puh. 050-595 8914

Palaa