Avoin hakemus

Hakuaika päättyy 31.12.2017
Tehtävän kuvaus Jos tällä hetkellä ei löytynyt sinua kiinnostavaa tehtävää avoimena, niin voit jättää avoimen hakemuksen tätä kautta. Hakemustasi säilytetään kuusi kuukautta ja pyrimme aktiivisesti käymään hakemuksia läpi uusien tehtävien avautuessa. Olemme yhteydessä, jos sinun alueella tai sinua kiinnostava tehtävä avautuu.
Odotamme sinulta LähiTapiola ryhmä tarvitsee erilaisia osaajia ja asiantuntijoita tehtäviinsä. Vakuutusalan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä perehdytämme sinut alalle ja tehtävään. Liiketalouden tuntemus, asiakaspalvelu- ja myyntityön kokemus on eduksi, mutta halu oppia, kehittyä ja menestyä on vahvin voimavarasi.
Tarjoamme LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Palvelumme kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sijoittamispalvelut, sekä työhyvinvoinnin ja yritysten riskienhallinnan. Yhteistyökumppaneinamme ovat Eläkevakuutusyhtiö Elo ja S-Pankki. Työntekijöitä meillä on yli 3400 ja omistaja-asiakkaita lähes 1,5 miljoonaa. Tavoitteemme on olla Suomen johtava turvallisuuden, hyvinvoinnin ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu.
Lisätietoja antaa Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

Palaa