Avoin hakemus

Hakuaika päättyy 15.06.2018
Tehtävän kuvaus Jos tällä hetkellä ei löytynyt sinua kiinnostavaa tehtävää avoimena, niin voit jättää avoimen hakemuksen tätä kautta. Hakemustasi säilytetään kuusi kuukautta ja pyrimme aktiivisesti käymään hakemuksia läpi uusien tehtävien avautuessa. Olemme yhteydessä, jos sinun alueella tai sinua kiinnostava tehtävä avautuu.
Odotamme sinulta LähiTapiola ryhmä tarvitsee erilaisia osaajia ja asiantuntijoita tehtäviinsä. Vakuutusalan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä perehdytämme sinut alalle ja tehtävään. Liiketalouden tuntemus, asiakaspalvelu- ja myyntityön kokemus on eduksi, mutta halu oppia, kehittyä ja menestyä on vahvin voimavarasi.
Tarjoamme LähiTapiola-ryhmä on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Palvelumme kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sijoittamispalvelut sekä työhyvinvoinnin ja yritysten riskienhallinnan. Yhteistyökumppaneinamme ovat Eläkevakuutusyhtiö Elo, S-Pankki sekä terveyspalveluissa Pihlajalinna ja Mehiläinen. Työntekijöitä meillä on noin 3500 ja omistaja-asiakkaita lähes 1,6 miljoonaa. Tavoitteemme on olla Suomen johtava turvallisuuden, terveyden ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu.
Lisätietoja antaa Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella. Huom! Rekrytointijärjestelmämme vaihtuu kesäkuussa 2018 ja tulemme avaamaan uuden hakemuksen syksyn 2018 aikana.

Palaa