Sijoituspalveluneuvoja

Hakuaika päättyy 11.12.2016
Tehtävän kuvaus Säästämisen ja sijoittamisen palvelut ovat yksi LähiTapiolan vahvimmin kasvavista liiketoiminnoista ja haemme nyt sijoituspalveluneuvojaa tukemaan kasvuamme Pääkaupunkiseudulla. Tehtävässäsi tarjoat asiakkaillemme sijoittamisen ja varainhoidon ratkaisuita, toimien samalla tiiviissä yhteistyössä alueemme suhderyhmäkumppaneiden kanssa. Työ painottuu vahvasti uusien sijoitusasiakkaiden hankintaan.
Odotamme sinulta Tavoitteellinen asenne sekä pitkäjänteinen työskentelyote ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Odotamme lisäksi vahvaa sitoutumista yhteisiin tavoitteisiimme ja toimintamalleihin, erinomaisia verkostoitumistaitoja sekä intohimoa asiakastyöhön. Lisäksi odotamme joustavuutta, paineensietokykyä ja positiivista asennetta, sekä mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa ilta-aikoihin. Kokemus vastaavista tehtävistä, näytöt menestyksekkäästä myyntityöstä sekä APV1-tutkinto katsotaan vahvasti eduksi.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja vetovoimaisessa organisaatiossa, sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta toimintakulttuuria. Tarjoamme myös dynaamisen ilmapiirin sekä vahvan tuen työskentelylle yhteistyössä henkivakuutusyhtiömme kanssa.
Lisätietoja antaa Oona Paasolainen sähköpostitse oona.paasolainen@lahitapiola.fi

Palaa