Elämänturvan asiantuntijoita yrittäjäsuhteeseen

Hakuaika päättyy 04.11.2016
Tehtävän kuvaus Haemme LähiTapiola Kainuu-Koillismaan alueelle yrittäjäsuhteisia edustajia huolehtimaan asiakkaidemme hyvinvoinnista ja elämänturvasta. Tehtävänäsi on uusien kotitalousasiakkaiden hankkiminen ja säännöllinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Saat valmiin liikeidean ja mahdollisuuden yrittää ilman alkupääomaa ja suurempaa riskiä.
Odotamme sinulta Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta, itsenäistä toimintatapaa ja hyvää organisointikykyä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat menestymisen edellytys. Pankki- tai vakuutusalan kokemus ei ole välttämätöntä.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkkion. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.
Lisätietoja antaa myyntijohtaja Samuli Savola, puh. 040-831 9489 ja myyntijohtaja Risto Tyni, puh. 0400-173 846

Hae tehtävää 4.11.2016 mennessä

Palaa