Palveluneuvojia digicenteriin

Hakuaika päättyy 30.09.2016
Tehtävän kuvaus LähiTapiola Pohjoinen perustaa uuden palvelu- ja osaamiskeskuksen. Digicenteriin keskitetään LähiTapiola Pohjoisen puhelin- ja sähköinen asiakaspalvelu (esim. verkkopalvelu, asiakasviestit ja -palautteet, chat). Haemme palveluneuvojia sekä vakinaisiin että määräaikaisiin, vuoden mittaisiin työsuhteisiin.
Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, elämänturvaajan asennetta, vahvaa myynnillistä otetta, kiinnostusta ja kehittymishalua digitaaliseen asiakaskohtaamiseen ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä tehdä nopeita päätösiä. Olet myös hyvä tiimipelaaja.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön täytyy esittää huumausainetodistus ennen lopullista valintapäätöstä.

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta.
Lisätietoja antaa Palvelujohtaja Jaana Kamutta 16.9.2016 klo 10-16 ja 23.9.2016 klo 10-16 puh. 0440 263 090.

Lähetäthän hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

Palaa