Kunnossapitopäällikkö

Hakuaika päättyy: 26.08.2018
SSAB Europe Oy Raahen tehdas hakee levyvalssaamolle

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluvat levyvalssaamon ja esikäsitellyiden levytuotteiden valmistuslinjojen mekaanisen ja sähköautomaatiokunnossapidon johtaminen. Työssäsi vastaat erityisesti henkilöstön ja prosessien turvallisuudesta, tuotantolinjojen käytettävyydestä sekä ennakoivan kunnossapidon kehittämisestä.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti päivävuorossa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta turvallisuuden, henkilöstön, toimintojen ja laitteiden kehittämiseen jatkuvaan parantamisen hengessä. Vaatimuksena työssä on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta hyvää teknistä osaamista, organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa. Ison organisaation tarjoama tuki antaa sinulle mainiot edellytykset oman ammattitaitosi kehittämiseen ja tehtävässä toimimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Paganus puh. 050 314 3202, pekka.paganus@ssab.com.

Jätä hakemuksesi sähköisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 26.8.2018.

Palaa