Tuotannon ja kunnossapidon työntekijöitä

Hakuaika päättyy: 05.08.2018
Tuotannon ja kunnossapidon työntekijöitä Hämeenlinnan putkitehtaalle
Taking the lead! Ura käyntiin teollisuuden tulevaisuuden tekijänä!

SSAB Europe Oy hakee koulutettavaksi Hämeenlinnan putkitehtaalle

TUOTANNON JA KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÖITÄ

Haluatko olla uusi tulevaisuuden osaajamme?

Tule kasvamaan meille monitaitoiseksi, turvallisuuteen panostavaksi ja työtään aktiivisella otteella kehittäväksi ammattilaiseksi. Työssä menestymisen takaa vastuullisuus, tarkkuus, pitkäjänteisyys, yhteistyökyky ja uteliaisuus.

Tehtäviin valittavat henkilöt koulutetaan työtehtäviin ja he suorittavat työnsä ohessa prosessiteollisuuden tai kunnossapidon ammattitutkinnon. Oppiminen ja tutkinnon suorittaminen tapahtuu pääasiassa työssä, jonka tueksi järjestetään valmistavaa koulutusta. Katso tarkemmin tutkinnon sisällöstä ja vaatimuksista: eperusteet.opintopolku.fi -> Ammatillinen koulutus -> Hae tutkinnon nimellä

Edellytämme hakijoilta ammatillista perustutkintoa (esim. kone-, metalli-, sähkö- tai automaatioala). Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduiksi.

Koulutusjakson ajaksi solmitaan 1,5 vuoden pituinen määräaikainen työsopimus. Palkkaus on Metallialan työehtosopimuksen mukainen. Käytössäsi on myös talon hyvät henkilöstöedut kuten Smartum-setelit. Meillä pääset osaksi positiivista, toisiaan tukeva työyhteisöä sekä saat työnantajaksi teollisuuden johtavan, vahvasti kehittyvän työnantajan.

Lisätietoja:
Tutkintoon ja koulutukseen liittyvät asiat: Marika Koivisto puh. 020 593 8637 (viikko 31)
Työsuhteeseen liittyvät asiat: Hannele Jaakonsaari puh. 020 59 25468 (viikko 31)

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 5.8.2018.

Palaa