Työnjohtaja

Hakuaika päättyy: 20.05.2018
SSAB Europe Oy hakee Hämeenlinnan putkitehtaan tuotantoon

TYÖNJOHTAJAA

Valitse teräs! Liity joukkoomme rakentamaan vahvempaa, kevyempää ja kestävämpää maailmaa.

Meillä Hämeenlinnan putkitehtaalla pääset osaksi tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Haluamme olla maailman turvallisin teräsyhtiö. Turvallisuus on sinulle työnjohtajana etusijalla kaikessa tekemisessä. Johdat oman vuorosi työskentelyä omalla esimerkillä ja läsnäololla. Osaat motivoida ja kannustaa ihmisiä saavuttamaan tuloksia ja tuot ihmisissä vahvuudet esiin. Osaat tehdä päätöksiä ja pidät antamistasi lupauksista kiinni. Autat ratkaisemaan häiriötilanteita ja varmistat ja seuraat laatua vuorosi osalta. Osaat tunnistaa kehitystarpeita työmenetelmissä, laitteissa ja työkaluissa ja pienillä muutoksilla parantaa toimintaa.

Menestyäksesi
Sinulla on jo kokemusta esimiehenä toimimisesta. Olet positiivinen ja kannustava ja sinulla on aikaa kuunnella. Koneet ja laitteet kiinnostavat sinua ja omaat teknistä ymmärrystä. Osaat tunnistaa kehityskohteita ja hakea ratkaisua haastavissakin tilanteissa. Osaat kommunikoida myös englanniksi tarvittaessa.

Tarjoamme
Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät tuotannossa mukavien ja osaavien ihmisten ympäröimänä. Työ on vuorotyötä. Pääset yhdessä muun työyhteisön kanssa kehittämään toimintaamme ja haluamme myös sinun kehittyvän omien kiinnostusten kohteidesi ja mielenkiintosi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tehdaspäällikkö Jarkko Viinanen puh: 040 557 8885.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hae tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 20.5.2018

Palaa