Produktspecialist Rör

Ansökningstidens slutdatum: 28.02.2018
Tibnor är ett dotterbolag till SSAB och verkar i en Nordisk organisation. Vi söker dig som vill arbeta som Produktspecialist Rör till avdelningen Plåt och Rör som ingår i Marknad Produkt. Avdelningen består idag av fyra medarbetare där du blir ytterligare en medarbetare. Din roll är att vara produktstöd både internt och externt. Internt kommer du att stödja Tibnors säljkår men också ha mycket kontakt med kunder och övriga kollegor inom såväl Tibnor som SSAB.
Tibnor är ett företag med korta beslutsvägar och platt hierarki. För den med rätt energi, driv och handlingskraft, finns stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bistå kunder och kollegor med teknisk produkt- och processinformation, ge stöd vid kalkylering och konceptframtagning samt göra lönsamhetsuppföljning för produkten. Tillsammans kundansvariga säljare gör ni kundbesök.
Genom att vara uppdaterad på marknadstrender bistår du chefen för Plåt & Rör att kontinuerligt utveckla Tibnors produkt- och tjänsteerbjudande med avseende priser, leveranstider, sortiment och produktion.

• Ditt ansvar är att försäljningen av produkten drivs i enlighet med fastslagen affärsplan
• Du deltar aktivt i nykunds- och tillväxtbearbetning (prospekt)
• Du arbetar aktivt för ökad digitalisering av E-handel/Webbshop
• Du deltar och arrangerar kundträffar
• Du följer upp försäljningen av produkten i din region
• Du har kontakt med övriga säljare för att informera dig om förändringar av försäljning av produktenOm dig

Vi tror att du är van att utifrån fastställda mål skapa resultat och driva förbättringar. Du är en duktig specialist och har lätt för att uttrycka dig. Du är van att ge service och har en positiv attityd till såväl interna kollegor som externa kunder. För att lyckas måste du också besitta Du rapporterar till Försäljningschefen för Plåt & Rör, Köping.

• Du har minst gymnasieexamen
• Du är analytiskt lagd med tekniskt intresse
• Du är kommunikativ och kan uttrycka sig väl, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska
• Som person är du en teamspelare och relationsbyggare
• Du driver förbättringar och effektiviserar dina arbetsuppgifter
• Som person är du social och genererar energi

Erfarenhet från liknande roll är meriterande.


Placeringsort är Halmstad eller Göteborg.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Håkan Råback, Försäljningschef Plåt & Rör på telefon 010-484 13 85 eller mail hakan.raback@tibnor.com

Ansök till tjänsten genom att klicka på länken nedan. Bifoga personligt brev samt ditt CV.

Vi vill ha din ansökan senast den 28 februari 2018.

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1100 anställda och finns i 7 länder. År 2017 omsatte vi 7,8 miljarder SEK. För mer information: www.tibnor.se Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Twitter och LinkedIn.

Gå tillbaka