Kesätyöntekijöitä Teknisiksi assistenteiksi Vimpeliin

Hakuaika päättyy: 04.03.2018

Ruukki on markkinajohtaja sekä omakotitalojen katoissa että teollisuuden rakennusten julkisivuratkaisuissa.

Ruukilla pääset 300 muun ammattilaisen mukana kehittämään rakentamista Suomessa ja koko Itämeren alueella. Ruukilla saat näyttää taitosi markkinajohtaja yrityksessä joka kehittää henkilöstöään pitkäjänteisesti.

Sinulla on mahdollisuus työpaikkalounaaseen, tuettuihin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja tietenkin käytössäsi on laajat työterveyshuollon palvelut.

Haemme Ruukki Constructionin kotimaan asiakaspalveluun kesäksi teknisiä assistentteja vesikatemyynnin tukitoimintoihin.

Työ alkaa mahdollisimman pian – toivomme että hakija pystyisi aloittamaan jo 3.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Työ päättyisi 31.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänä on toimia Ruukki Constructionin vesikatemyynnin apuna vesikattotuotteiden määrälaskennassa ja niiden tuoteneuvonnassa.

Toimipaikkana on Ruukin Vimpelin toimipiste.

Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta tai työkokemusta rakennusalalta. Kokemus asiakkaiden kanssa toimimisesta tai vesikattotuotteiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä tarjoaa haasteellisen työn kotimaan johtavan vesikatevalmistajan palveluksessa. Tehtävässä pääset tutustumaan vesikattotuotteiden myynti- ja toimitusprosessiin Suomessa.

Lisätietoa tehtävistä antaa Teknisen palvelun päällikkö Olli Hurmerinta, puhelimella 040 746 6491 tai sähköpostilla olli.hurmerinta@ruukki.com

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 4.3.2018.

Palaa