Kesätyöntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin Vimpeliin

Hakuaika päättyy: 04.03.2018

Ruukki on markkinajohtaja sekä omakotitalojen katoissa että teollisuuden rakennusten julkisivuratkaisuissa.

Ruukilla pääset 300 muun ammattilaisen mukana kehittämään rakentamista Suomessa ja koko Itämeren alueella. Ruukilla saat näyttää taitosi markkinajohtaja yrityksessä joka kehittää henkilöstöään pitkäjänteisesti.

Sinulle on mahdollisuus työpaikkalounaaseen, tuettuihin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja tietenkin käytössäsi on laajat työterveyshuollon palvelut.

Haemme asiakaspalveluhenkilöitä Service Centeriin eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesäksi.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tilaustenkäsittely ja asiakaspalvelu sekä kontaktointi asiakasrajapinnassa myynnin tukena. Olet päivittäin yhteydessä myynnin, tuotannon ja osto-osaston kanssa sekä tarvittaessa alihankkijoiden kanssa toimituksiin liittyen.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Service Centerissä saat asiantuntevan työyhteisön tuen ja kattavan perehdytyksen työhön. Tärkeintä on innokas asenne ja halu oppia uutta.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta, huolellisuutta ja itsenäistä työotetta. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja pystyt kommunikoimaan asiakaspalvelussa tarvittaessa myös englannin kielellä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä asiakaspalvelun parissa sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Manager Laila Lampimäki, puh: 040 5954462 tai sähköpostitse laila.lampimaki@ruukki.com

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 4.3.2018.

Palaa