Kehitysinsinööri

Hakuaika päättyy: 31.01.2018
SSAB Europe Oy Hämeenlinnan tehdas hakee mekaaniseen kunnossapitoon

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tehtäväkenttääsi kuuluu kunnossapitotoimintaa kehittämällä edistää työturvallisuutta sekä parantaa prosessien käytettävyyttä. Kehität toimintaa jatkuvan parantamisen periaatteilla sekä toimit erilaisissa rooleissa kehitys- ja investointiprojekteissa. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, kunnossapidon, suunnittelun sekä prosessi- ja tuotekehityksen kanssa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat myös SSAB:n muiden toimipaikkojen asiantuntijat sekä terästeollisuuden järjestelmä- ja laitetoimittajat.

Edellytämme insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa esim. kone- tai prosessitekniikan alalta sekä mielellään muutaman vuoden työkokemusta tuotannon, kehittämisen tai kunnossapidon tehtävissä. Osaat toimia työssäsi ratkaisuhakuisesti ja systemaattisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta haasteita pelkäämätöntä ja avointa asennetta sekä käytännönläheistä ja tehokasta työskentelyotetta. Olet kiinnostunut uudesta tekniikasta ja sen käytännön soveltamisesta. Pystyt toimimaan itsenäisesti vaihtelevassa työympäristössä useiden eri sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja hallitset MS Office –ohjelmien tehokkaan käytön.

Tarjoamme sinulle vastuulliset työtehtävät sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salminen puh: 040 844 3185, timo.salminen@ssab.com

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si alla olevan linkin kautta viimeistään 31.1.2018

Palaa