Transportplanerare

Ansökningstidens slutdatum: 21.12.2017
Tibnor söker Transportplanerare till Köping. Vi söker dig som vill vara med på vår förändringsresa att bygga ett ännu starkare och konkurrenskraftigare Tibnor. Genom vår moderkoncern SSAB har vi en utarbetad leanprocess som vi implementerar i hela Tibnors organisation.
Du kommer till en arbetsplats som präglas av ordning och reda och där säkerhet och kvalitet står högst på den dagliga agendan. Din personliga utveckling vid Tibnor är god och du kommer succesivt att lära dig nya arbetsuppgifter som är utmanande och intressanta.

Beskrivning

Som transportplanerare inom Tibnor arbetar du främst med daglig planering, uppföljning och planeringsutveckling. Du kommer att tillsammans med övriga transportplanerare, verksamhetsutvecklare och marknadsavdelningen driva förändrings- och förbättringsarbeten, där du med din erfarenhet inom planering och gärna SAP-kunskaper utvecklar verksamheten. Tillsammans skapar ni en ännu bättre verksamhet med kundens bästa i fokus. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla arbetssätt, rollfördelningar och processer.

Dina kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av SAP och drivs av utvecklingsarbete. Du kan även ha arbetat med andra likvärdiga tjänster. Vi ser gärna att du har utbildning inom logistik och erfarenhet från logistik-/produktionsverksamhet alternativt att du har en examen i området. Den planeringsrelaterade erfarenheten bör täcka områden som analys av distribution, uppsättningar av planeringslösningar och analys av service och kostnader. Du använder din kreativitet och ditt engagemang för att skapa en positiv stämning på arbetsplatsen. Som person är du trygg i dig själv och din kompetens och besitter en god analytisk förmåga. Du trivs i en roll med mycket ansvar och brinner för lagarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Goda kunskaper inom Office-paketet är också önskvärt.

Placeringsort är Köping (Norsa).

Vid frågor om tjänsten, kontakta Robert Nordmark, chef Logistik och Produktion på telefon +46706602267 eller mail robert.nordmark@tibnor.com

Sista ansökningsdag är den 21 december 2017.Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1200 anställda och finns i 7 länder. År 2015 omsatte vi 7,2 miljarder SEK. För mer information: www.tibnor.se

Gå tillbaka