Aluemyyntipäällikkö Keski-Suomeen

Hakuaika päättyy: 22.12.2017
Haemme Suomen Tibnorille

Aluemyyntipäällikköä Keski-Suomeen

Haemme aluemyyntipäällikköä Keski-Suomen myyntialueelle. Perehdytyksen jälkeen sijaintipaikkasi olisi esimerkiksi Jyväskylän alueella. Oletko oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen etätyöhön? Tavoitteet ohjaavat toimintaasi ja olet tottunut viemään asiat alusta loppuun. Keski-Suomen metalliteollisuus ja asiakkaat ovat sinulle terästuotteiden ohella entuudestaan tuttuja. Olet parhaimmillasi tehdessäsi töitä asiakkaiden kanssa ja omaat ideoita, innokkuutta ja pitkäjänteisyyttä myynnin ja asiakassuhteiden kehittämiseen. Lisäksi sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutustausta sekä kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä.

Tibnor on osa maailmanlaajuista SSAB teräskonsernia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisten tuotteiden ja toimialamme menestyvimpien asiakasyritysten parissa. Sinulla on tukenasi ison yrityksen ammattimainen tuote- ja toimitustuki, markkinointi sekä toimivat ja nykyaikaiset prosessit ja työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Olli Sivula puh. 040 504 61 21 (12.12. klo 13 - 14, 18.12. klo 14 - 15 ja 22.12. klo 14 - 15).

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.12.2017 oheisen linkin kautta


Palaa