Vuorotyönjohtaja terässulaton aihion valmistukseen

Hakuaika päättyy: 31.08.2017
SSAB Europe Oy, Raahen tehdas hakee terässulaton aihion valmistukseen

VUOROTYÖNJOHTAJAA

Tehtävänäsi on johtaa oman vuorosi osalta aihion valmistuksen tuotantoa. Keskeinen työtehtäväsi on turvallisen toiminnan varmistaminen työvuoron aikana. Toiminnan perustana on turvallisuuden jatkuva parantaminen. Vastaat tuotannon sujuvuudesta, turvallisuudesta ja laadusta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, kuten insinöörin tai teknikon tutkintoa esim. kone-, materiaali-, tai prosessitekniikan alalta. Jatkuvavaluprosessin tuntemus ja aiemmat näytöt esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Turvallisuusasenne sinulla on kohdallaan ja pystyt soveltamaan työssäsi jatkuvan parantamisen periaatteita.

Toivomme yhteistyökykyä, rohkeutta tarttua asioihin ja saattaa ne loppuun, oma-aloitteisuutta ja kykyä päätöksentekoon. Sinulla on myös erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Hyvä englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, ison organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 4.8. saakka Tuomas Meriläinen, p. 050 3158859.

Jätä hakemuksesi sähköisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 31.8.2017.

Palaa