Development Manager, Production and Investments

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 27.03.2018
Yksikkö: Orion Diagnostica
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Tehtävän kuvaus: Etsimme Orion Diagnostican toimitusketjuun aikaansaavaa ja innostavaa päällikköä, jonka tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa tuotannon kehitys- ja investointiprojekteja yhdessä linjaorganisaation kanssa toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Vastuu kattaa tuotannon prosessit, laitteet sekä laitevalidoinnit. Tiloja ja järjestelmiä kehitetään yhdessä muiden tukitoimintojen kanssa. Päällikkö vastaa kehitys- ja investointisuunnitelman laatimisesta ja sen toteuttamisesta. Hän työskentelee yhdessä asiakaspalvelukeskuksen, hankinnan, tuotannon, kiinteistöhuollon, tuotehallinnan (PLCM) ja laadunhallinnan kanssa. Päällikkö johtaa omaa tiimiänsä: hän asettaa tiiminsä tavoitteet, rekrytoi ja kehittää sen osaamista sekä ohjaa projektien toteuttamista toimitusketjun strategian mukaisesti. Hän kuuluu toimitusketjun johtoryhmään ja raportoi työstään toimitusketjun johtajalle.
Yksikön kuvaus: Orion Diagnostica kehittää, valmistaa ja markkinoi diagnostisia testejä ja testijärjestelmiä terveydenhuollon ammattilaisille. Toimintamme painopiste on helppokäyttöisissä ja nopeasti tuloksen antavissa point-of-care –testeissä sekä nukleiinihappotestaukseen perustuvassa uuden teknologian testeissä. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja niitä myydään maailmanlaajuisesti tytäryhtiöiden ja jakelijaverkoston kautta. Henkilöstömme määrä on noin 300 henkilöä ja ulkomaantoiminnan osuus kattaa liikevaihdostamme yli 80%. Orion Diagnostica Oy on osa Orion-konsernia, Suomen johtavaa terveydenhoitoalan tuotteisiin erikoistunutta yritystä.

Haemme toimitusketjuun päällikköä projektit ja kehitys –tiimille. Toimitusketjussa tuotetaan ja toimitetaan Orion Diagnostican tuotteet. Toimitusketjussa työskentelee yhteensä 160 henkeä, joista linjaorganisaatiossa, kuten tuotannossa, 125 henkeä ja tukiorganisaatioissa 35 henkeä. Projektit ja kehitys-tiimi on osa tukiorganisaatiota ja tiimissä työskentelee tällä hetkellä 4 henkeä.
Tarjoamme: Meillä voit nähdä työsi vaikutukset jokapäiväisessä toiminnassamme, sillä pääset johtamaan ja kehittämään toimintaamme dynaamisessa liiketoimintaympäristössä. Toimitusketjun johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko toimitusketjun toimintaan ja saat kokonaisvaltaisen kuvan koko liiketoiminnasta.
Edellytykset: Edellytämme aiempaa työkokemusta tekniikan alalta esimerkiksi prosessisuunnittelusta tai kunnossapidosta, tehtävään soveltuvaa AMK- tai diplomi-insinöörin tasoista tutkintoa esimerkiksi konetekniikan tai automaation alalta sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Kaipaamme projektihallintaosaamista, kykyä pilkkoa kokonaisuudet toteuttamiskelpoisiksi tehtäviksi, peräänantamatonta asennetta asioiden loppuun viemiseksi, omalla esimerkillä johtamista sekä muiden innostamista ja motivoimista. Lisäksi työssä on esitettävä asiat selkeästi ja ytimekkäästi, niin suullisesti kuin kirjallisesti, ja hyödynnettävä sidosryhmien asiantuntemusta ja osaamista asioiden eteenpäin viemiseksi.

Lean- ja Six Sigma –osaaminen sekä toiminnanohjausjärjestelmien esimerkiksi SAP R/3 hallinta katsotaan eduksi.
Lisätietoja tehtävästä: Haluatko tietää tehtävästä lisää? Mikael Lamberg, Vice President Supply Chain kertoo sinulle mielellään lisää +358104265468 19.3. klo 14-16, 21.3. klo 9-10:30, 23.3. klo 14:30-16.

Olemme suunnitelleet, että pidämme haastattelut jatkoon valituille henkilöille 6.4 - 9.4 välisenä aikana.
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa