Myyntiassistentti, Kotimaan myynti ja markkinointi

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 25.03.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Tehtävänäsi on myynti- ja markkinointiorganisaation erilaiset tehtävät ja niissä avustaminen, tukeminen ja omalta osalta myös kehittäminen. Työskentelet tiiviisti myyntijohtajan, myyntipäälliköiden, tuotepäälliköiden, muiden assistenttien ja esittelijöiden kanssa. Työskentelet aktiivisena jäsenenä eri työryhmissä sekä myynnissä että markkinoinnissa. Työnkuvaasi kuuluvat myös erilaisten koulutustilaisuuksien, näyttelyiden ja messujen järjestäminen ja koordinointi sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneihin Orionin sisällä ja ulkopuolella. Työskentely erilaisten digitaalisten kanavien kanssa on Sinulle tuttua ja pystyt omaksumaan uusien järjestelmien käytön nopeasti.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus vuoden 2018 lokakuun loppuun asti.
Yksikön kuvaus: Global Sales Finland markkinoi ja myy Orionin reseptilääkkeitä sekä itsehoidon valmisteita Suomessa.
Tarjoamme: - näköalapaikan markkinajohtajayrityksessä
- mielenkiintoisen tehtävän hyvien tuotteen parissa
- ison organisaation tuen
- hyvän työtiimin
- jatkuvat ja laadukkaat koulutukset
- kilpailukykyiset edut
Edellytykset: Etsimme tehtävään innostunutta, palvelualtista ja motivoitunutta tekijää, jolla on sekä kykyä että tahtoa onnistua tehtävässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
- kokemusta myynti- tai markkinointiassistentin tehtävästä
- kaupallista peruskoulutusta
- hyvää organisointikykyä
- oma-aloitteisuutta, omatoimisuutta
- kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
- myynti- ja markkinointihenkisyyttä
- hyvää työpaineen sietokykyä
- yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa
- hyviä sosiaalisia taitoja
- perusosaamista toimistotyöstä ja siihen liittyvistä sovelluksista - kuten MS Word ja MS Excel- sekä yleisesti ottaen hyvät IT-taidot ja rohkeutta käyttää erilaisia ohjelmia
- englannin ja ruotsin kielen taitoa
Lisätietoja tehtävästä: Myyntijohtaja Sari Pesonen, puh. 050 966 3641
- pe 16.3. klo 9-13
- ma 19.3. klo 15-18
- ti 20.3. klo 15-17
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa