Työterveyshoitaja

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 28.01.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Tehtävän kuvaus: Tehtävässäsi työskentelet monipuolisissa työterveyshuollon tehtävissä Orionin omassa työterveyshuollossa. Vastuualueellesi kuuluu tuotantotyön, tutkimus- ja tuotekehityksen sekä myyntityön yksiköitä.
Yksikön kuvaus: Orionin työterveyshuollossa Espoon työterveysasemalla meitä työskentelee 9 työterveyshuollon ammattilaista: 3 työterveyslääkäriä, 3 työterveyshoitajaa, työfysioterapeutti, sairaanhoitaja ja vastaanottohoitaja. Toimimme osana henkilöstöosastoa ja tuotamme työterveyspalveluja yhteensä noin 2100 Orionin tai Oriolan palveluksessa olevalle henkilölle.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen tehtävän Orionin omassa integroidussa työterveyshuollossa. Tueksesi saat mukavat ja osaavat työtoverit.
Edellytykset: Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta työterveyshoitajan pätevyyttä ja kokemusta työterveyshuoltotyöstä. Suhtaudut innokkaasti uuden oppimiseen ja haluat arvioida sekä kehittää työterveyshuoltotoimintoja vastaamaan tämän päivän haasteita yhdessä työterveyshuoltotiimin kanssa. Digitalisaatio on sinulle myönteinen haaste. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
Lisätietoja tehtävästä: Vastaava työterveyshoitaja Tiina Lammi, puh. 050 966 2447 (ma-pe klo 12-13)
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa