Kesätyöntekijäksi Orionille

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 28.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo/Turku
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Faasi 1 -kesätyöpaikkojen lisäksi palkkaamme myös muita kesätyöntekijöitä eri osastojen tarpeen ja harkinnan mukaan. Kesätyön pituus voi olla yhteensä enintään kolme kuukautta. Kesätyöntekijöitä voidaan palkata vain kesälomakauden aikana (touko-syyskuu).

Kesätyöpaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Valtaosa paikoistamme täytetään Espooseen ja Turkuun. Hankoon, Kuopioon, Ouluun ja Saloon palkataan mahdollisesti muutama kesätyöntekijä.
Lisätietoja tehtävästä: Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata kesätöitä koskeviin puhelintiedusteluihin.
Hakeminen: Otamme vastaan kesätyöhakemuksia kotisivujemme kautta helmikuun loppuun saakka. Täytä sähköinen hakulomake alla olevan linkin kautta, voit halutessasi liittää mukaan valmiiksi tallentamasi CV:n.

Palaa