FAASI 1 Kesätyö työturvallisuusasioiden parissa, EHS-tiimi

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo/Turku
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Etsimme kesätyöntekijää työskentelemään työturvallisuusasioiden kehittämisen parissa. Keskeisenä tehtävänäsi on avustaa työturvallisuuteen liittyvän tukimateriaalin tuottamisessa sekä jalkauttaa hyviä toimintamalleja eri yksiköille, joista merkittävämpänä Leanin 5S:n täydentäminen 6S-toiminnaksi (Safety) ja tähän liittyvät käytännön työt. Tehtäviisi kuuluu myös Orionin työturvallisuushavaintojärjestelmään liittyvä raportointi ja muut avustavat tehtävät.
Yksikön kuvaus: Orionin EHS tiimi palvelee, auttaa ja vastaa Orionin ympäristö, terveys ja työturvallisuusasioista. Orionin EHS tiimiin kuuluu kahdeksan asiantuntijaa ja toimimme joustavasti laajalla kentällä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Koulutusalasi voi olla joko teknillinen tai luonnontieteellinen. Opintosi ovat jo hieman edenneet ja olet opiskellut työturvallisuuteen ja/tai ympäristöasioihin liittyviä kokonaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi:
- Hyviä it-taitoja, ml. MS Officen sujuva käyttö, erityisesti excel
- Aitoa kiinnostusta työturvallisuuden kehittämiseen ja ao. aiheiden tuntemusta
- Hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
- Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja

Palaa