FAASI 1 Lääketieteen tehtävä, Medical Affairs, Specialty Products

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Tarjolla on monipuolinen tehtävä lääketieteen opiskelijalle. Tehtävisi kuuluu sähköisen koulutusmateriaalin luomista, tutkimuksiin ja hoitokäytäntöihin liittyvää selvitystyötä sekä tiedon analysointia. Tehtävässäsi pääset tekemään yhteistyötä sekä kansainvälisten että kotimaisten sidosryhmien kanssa.
Yksikön kuvaus: Medical Affairs kuuluu Tutkimus ja tuotekehitys -organisaatioon ja tekee yhteystyötä usean eri organisaation kanssa Orionilla sekä Suomessa että muissa maissa. Osasto vastaa lääketieteellisestä tuen ja information antamisesta eri yhteistyötahoille ja asiakkaille. Se valvoo myös post-marketing -tutkimuksia ja markkinoinnin ohjeidenmukaisuutta.
Erityistuotteiden tiimiin kuuluu 6 lääkealan ammattilaista, joiden osaaminen kattaa niin lääkkeet kuin ei-lääkkeelliset tuotteetkin.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Opintosi ovat edenneet kandivaiheeseen tai jo pidemmälle. Kiinnostus lääketeollisuuteen ja perehtyneisyys farmakologiaan on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Palaa