FAASI 1 Laadunvalvontalaboratorion tukitoiminnot

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Fermion
Paikkakunta: Oulu
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Haemme amk- tai yliopisto-opiskelijaa kemiallisen laadunvalvonnan laboratorioon Fermionin Oulun lääkeainetehtaalle.

Tehtäväsi käsittävät laadunvalvonnan tukitoimintojen rutiinitehtäviä sekä toimintojen kehittämistä, kuten:
- Ohjepäivitykset
- Reagenssien ja tarvikkeiden tilauskorttijärjestelmän pystyttäminen
- Laboratorion materiaalijärjestelmän tietopäivitykset
- Verifiointisuunnitelmien laadinta ja raportointi (KF-määritykset)
- Laboratoriolaitteiden ylläpitoon liittyvä testaus, raportointi ja tietojen päivittäminen
Yksikön kuvaus: Oulun laadunvalvontalaboratoriossa työskentelee 5 kemistiä ja 13 laboranttia sekä välinehuoltaja. Oulun laadunvalvonta kuuluu Fermionin laatuorganisaatioon ja sen tehtävänä on tehtaan raaka-aineiden, väli- ja lopputuotteiden kemiallinen laadunvalvonta sekä puhdistusanalytiikka.

Laadunvalvonta työskentelee itsenäisesti, mutta palvellen tuotannon tarpeita. Kokenut henkilökuntamme toimii tiimeissä aamu- ja iltavuorossa.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Odotamme sinulta kemiallisen analytiikan perustuntemusta, tietoteknisiä perusvalmiuksia sekä hyvää suomen ja tyydyttävää englannin osaamista. SAP-osaaminen on eduksi, muttei välttämätöntä.

Palaa