FAASI 1 Laboratoriotehtävät, Analyyttinen tutkimuslaboratorio, Discovery Analytics

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Tarjolla on tehtävä analyyttisessä tutkimuslaboratoriossa. Tässä tehtävässä pääpaino on lääketutkimukseen liittyvien analyysien suorittamisessa ja siihen liittyvissä ylläpitotehtävissä. Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuun alussa ja kesto on noin neljä kuukautta.
Yksikön kuvaus: Discovery Analytics -yksikkö tuottaa innovatiivisia analyyttisia palveluja Orionin R&D-projekteille. Ryhmän päätehtäviä ovat analyyttinen kehitys ja kemialliset ja fysikokemialliset analyysit uusille tutkimusmolekyyleille sekä rakennetutkimukset. Tärkeimmät analyysimenetelmät ovat (U)HPLC, MS ja NMR. Discovery Analytics on osa Medicine Design -organisaatiota Orionin tutkimuksessa ja kehityksessä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Olet maisterivaiheen opiskelija kemian, biokemian tai farmasian alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta, reipasta otetta ja perusosaamista kemiallisessa analyysilaboratoriossa toimimisesta. Arvostamme työkokemuksen kautta karttunutta osaamista kromatografiasta sekä englanninkielen sujuvaa suullista osaamista.

Palaa