FAASI 1 Kesätyö (Medical Affairs, Proprietary Products)

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Etsimme lääketieteen opiskelijaa lääketieteelliselle osastolle alkuperälääkkeiden pariin noin 2-3 kk mittaiseen kesätyöhön kesä-elokuun ajaksi. Työssäsi pääset tekemään selvitystyötä alan kansainvälisistä potilasjärjestöistä ja niiden toiminnasta, ml. alan asiantuntijaverkostot.

Tehtävät liittyvät Easyhaler-tuoteperheeseen. Easyhaler-jauheinhalaattorit on tarkoitettu astman ja kehkoahtaumataudin (COPD) hoitoon. Orion kehittää ja valmistaa näitä tuotteita Suomessa ja markkinoi ja myy niitä useissa Euroopan maissa, ja globaalisti partnerien kautta.
Yksikön kuvaus: Medical affairs department belongs to Orion R&D organisation but works cross-functionally with several internal stakeholders including business units, pharmacovigilance, regulatory affairs, and sales & marketing organizations across Europe. Medical Affairs is a scientific support function that is responsible for Orion´s compliance in medical marketing activities, medical information and post-marketing studies. The department supports both products under development as well as products already on the market. In Medical Affairs, Proprietary Products we have currently a team on 6 experts.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Tehtävä sopii lääketieteen opiskelijalle, joka mielellään on jo lähestymässä kandivaihetta. Työskentely edellyttää hyvää englannin kielen taitoa sekä kykyä hakea tietoa kansainvälisistä lähteistä, oma-aloitteellisuutta ja rohkeutta myös ottaa yhteyttä eri asiantuntija- tai muihin tahoihin.

Palaa