FAASI 1 Orgaanisen synteesikemian tehtävät, Medicine Design

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Turku
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Haemme orgaanisen synteesikemian opiskelijaa kesätyöntekijäksi Turun kemian laboratoriotoimintoihin.

Vastaat synteesien kohteeksi ideoitujen uusien molekyylien synteesien suorittamisesta sekä synteesituotteiden rakenteiden varmistamisesta ja puhtaudesta kokeneen tutkijan ohjauksessa. Kiinnostuksestai ja kyvyistäsi riippuen sinulla on myös mahdollisuus osallistua uusien molekyylien rakenne- ja synteesisuunnitteluun ohjaavan tutkijan kanssa.
Yksikön kuvaus: Pääset työskentelemään Turun synteesikemian laboratoriossa osana Orionin R&D:n globaalia Medicine Design -funktiota.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Odotamme sinulta tekniikan kandidaatin, filosofian kandidaatin tai vastaavaa tutkintoa ja suuntautumista orgaaniseen synteesikemiaan (> 180 op). Tarvitset kokemusta synteesimenetelmistä, aineiden eristämisestä, puhdistamisesta ja rakenteen varmistamisesta spektroskopisin menetelmin (NMR, MS) sekä kokemusta IT-järjestelmistä ja reaktiotietokannoista.

Palaa