FAASI 1 Projektityöt, Kiinteistöpalvelut

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo/Turku
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Etsimme kesätyöntekijää erilaisiin projektitöihin. Näitä voivat olla esim. räjähdyssuojausasiakirjojen tekeminen, teknisten piirustusten päivittäminen, kulkuoikeuksien hakeminen/ylläpito ja raportoinnin kehittäminen sekä teknisten tilojen 5S.
Yksikön kuvaus: Kiinteistöpalvelussa meitä työskentelee noin kaksikymmentä lääketeollisuuden kiinteistötekniikan, rakennuttamisen ja turvallisuuden ammattilaista. Toimimme neljällä eri paikkakunnalla.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Odotamme sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja (esim. amk-opintoja kiinteistö-, LVIAS-, rakennustekniikan alalta). Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja olet järjestelmällinen työssäsi.
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa