FAASI 1 Taloushallinnon tehtävä, Rahoitusosasto

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Haemme rahoitusosastolle noin kolmen kuukauden mittaiseen kesätyöhön maisteriopintojen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa. Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut taloushallinnon tehtävistä (mm. maksuliikenteestä, joka on osa työnkuvaasi) sekä lisäksi prosessien ja raporttien kehittämiseen liittyvistä selvityksistä.
Yksikön kuvaus: Orionin rahoitusosasto vastaa keskitetysti konsernin rahoitukseen liittyvistä tehtävistä mm. kassanhallinnasta, likviditeetistä, rahoitusriskien hallinnasta sekä asiakkaiden perinnästä. Konsernin luotonhallinta on myös rahoituksen vastuulla. Olemme vahvasti mukana myös Sales to Cash –prosessin kehittämisessä. Lisäksi hallinnoimme Orionin eläkesäätiön varoja. Olemme 6 henkilön pieni tiimi.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Tarvitset työssäsi aktiivista ja omatoimista otetta ja huolellisuutta. Vahvat it-taidot (excel, ohjelmistorobotiikka, automatisaatio) sekä analyyttisyys ovat myös edellytys tehtävässä menestymiselle. Sinulla on vahvaa kiinnostusta taloushallinnon ja maksuliikenteen tehtäviin ja mahdollisesti myös jo aikaisempaa kokemusta. Toivomme, että voisit aloittaa jo toukokuussa.

Palaa