FAASI 1 Assistentti (Kotimaan myynti ja markkinointi)

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Tehtäviisi kuuluvat erilaiset toimistotyöt, esim. asiakaspuheluihin vastaaminen, laskujen tiliöinti, materiaalien postitus, erilaisten raporttien teko ja Galenos.fi -sivustoon liittyvät asiat.
Yksikön kuvaus: Suomen myynti- ja markkinointiorganisaatio edistää Orionin ihmislääkkeiden ja itsehoitovalmisteiden myyntiä pääkohderyhminään apteekit, lääkärit, hoitajat ja kuluttajat. Meitä on yhteensä n. 85, joista valtaosa ympäri Suomea. Espoon toimipisteessä meitä on 30. Olemme iloinen ja aktiivinen porukka ja meillä on hyvä tekemisen meininki!
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Koulutustaustasi voi olla farmaseuttinen, luonnontieteellinen tai kauppatieteellinen. Tehtävä soveltuu myös opintojen alkuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Odotamme sinulta:
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä IT-taitoja ja Office-ohjelmien hallintaa
- oma-aloitteista, aktiivista ja systemaattista otetta

Palaa