FAASI 1 Orgaaninen kemia, Fermion Oy, 2 positiota

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Fermion
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Haluatko työskennellä orgaanisen kemian parissa laboratoriossa Suomen parhaiden orgaanisten kemistien kanssa? Tunnetko palavaa intoa orgaaniseen kemiaan? Jos vastaus on kyllä, tämä paikka on kuin luotu sinulle.

Mielenkiintoisessa kesätyössämme pääpaino on itsenäisissä sekä kemistin ohjauksessa suoritetuissa laboratoriotöissä. Tulet käyttämään työssäsi monipuolisesti eri orgaanisen kemian tekniikoita sekä analysoimaan tuotteitasi pääasiassa HPLC:llä ja NMR:llä. Tutkimusaiheet vaihtelevat kesän aikana.

Kesätyön aloitusajankohdaksi on suunniteltu toukokuun alkua ja kesto on 4 kuukautta.
Yksikön kuvaus: Fermion Oy on Orionin tytäryhtiö, joka työllistää n. 340 henkilöä. Pääkonttorimme, tuotekehitysyksikkömme ja hallinnollisia osastoja sijaitsee Espoossa. Tuotannon tehtaat sijaitsevat Oulussa ja Hangossa. Fermion on laajasti verkostoitunut yhteistyökumppaneiden kanssa Euroopassa ja Aasiassa.

Fermion kehittää, valmistaa ja myy lääkeaineita (API, Active Pharmaceutical Ingredient) maailmanlaajuisesti. Fermionin R&D:ssä me vastaamme lääkeaineiden synteesireittien kehityksestä ja optimoinnista teollisen mittakaavan tuotantoprosesseiksi, jotka ovat turvallisia, taloudellisia ja ympäristöystävällisiä. Lääkeaineet, joiden parissa työskentelemme ja joita tuotamme, ovat sekä geneerisiä että Orion Pharman alkuperäislääkeaineita. Asiakkainamme ovat lääkefirmat maailmanlaajuisesti.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Koulutustaustasi voi olla luonnontieteellinen tai teknillinen yliopistokoulutus, jossa pääaineesi on orgaaninen kemia. Toivomme, että sinulla on jo orgaanisen kemian osaamista ja kokemusta laboratoriotöistä. Englannin kielen taito sekä käyttökokemus ChemDraw ja office –ohjelmistoista ovat myös tarpeen tässä tehtävässä.

Palaa