FAASI 1 Ohjelmistorobotiikan harjoittelija

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Olemme ottaneet ensiaskeleet ohjelmistorobotiikan (RPA, robotic process automation) saralla. Onnistuneessa pilotissa automatisoimme ensimmäiset taloushallinnon prosessit yhdessä RPA kumppanimme kanssa. Palvelupohjainen robotti otetaan tuotantokäyttöön näinä päivinä. Kokemukset pilotista olivat innostavat ja saimme vakioitua toimintatapoja robotiikan käyttöönotolle. Olemme tunnistaneet uusia mahdollisuuksia laajentaa ohjelmistorobotiikan käyttöä, ja haluamme lisätä eri liiketoimintayksiköiden tietoisuutta RPA:sta.

Etsimmekin aktiivista kesätyöntekijää osallistumaan tähän työhön. Tehtävässä:

- arvioit tunnistettujen kehityskohteiden automaatiomahdollisuuksia
- laadit business case tyyppisesti kannattavuusarvion automaation soveltamisesta käyttötapauksessa
- autat liiketoimintaa kuvaamaan automatisoitavan prosessin toteutusmäärittelyksi
- toimit tulkkina automaatio-ohjelmoijien ja liiketoimintaprosessiosaajien välillä

Olemme suunnitelleet kesätyön alkavan toukokuun puolessa välissä ja kestävän noin neljä kuukautta. Olemme kiinnostuneita keskustelemaan valitun henkilön halukkuudesta tehdä opinnäytetyö Orionille.

Yksikön kuvaus: Orionin tietohallinnossa työskentelee 80 ammattilaista monimuotoisissa asiantuntija- ja kehitystehtävissä. Suurin osa meistä sijoittuu Espooseen, muita toimipisteitä ovat Turku ja Mumbai.

Ylläpidämme järjestelmiä, kehitämme uusia ratkaisuja liiketoimintojen tarpeisiin ja etsimme aktiivisesti sovelluskohteita uusille teknologioille. Teemme saumatonta yhteistyötä loppukäyttäjien kanssa ja palvelemme kaikkia Orion konsernin tulosyksiköitä.

Modernit toimitilamme tukevat avointa vuorovaikutusta ja yhdessä tekemistä. Ohjaamme ja kehitämme toimintaamme lean hengessä. Liiketoiminnan tuloksellisuutta parantavat ratkaisut määrittävät prioriteettimme.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Olet tekniikan korkeakouluopiskelija, jolla on mieluusti kertynyt yli 150 opintopistettä ja olet tutustunut ohjelmistorobotiikan aihealueeseen opinnoissasi. Otat nopeasti haltuun erilaiset teknologiat ja teet sujuvasti yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa. Olet tavoitteellinen ja haluat saavuttaa konkreettisia tuloksia. Haastat itsesi ja meidät seuraavalle tasolle.

Palaa