FAASI 1 Tuotannon kunnossapito

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Haemme kesätyöntekijää tuotannon kunnossapitoon Espooseen. Osallistut laitteiden huoltamiseen ja niiden toimivuuden varmistamiseen. Tehtäviisi sisältyvät myös ennakkohuoltotöiden ja varaosien hallinta sekä dokumentointi ja kunnossapitojärjestelmän (SAP PM) käyttö. Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä.

Aloitusajankohdaksi olemme suunnitelleet toukokuun alkua ja kesto on 3-4 kuukautta. Olemme kiinnostuneita keskustelemaan valitun työntekijän kanssa mahdollisuudesta tehdä lopputyö Orionille.
Yksikön kuvaus: Vastaamme tuotannon laitteista ja järjestelmistä niiden kunnossapidon ja kehittämisen osalta. Lisäksi kunnossapito huolehtii laitteiden ja järjestelmien oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa. Tuotanto Espoon inhalaatiovalmistuksessa ja pakkaamoissa toimii keskeytymättömässä kolmivuorossa. Osaston tekniseen tiimiin kuuluu 12 tekniikan alan ammattilaista. Koko Espoon tuotannon kunnossapidossa on noin 50 hengen oma vahvuus, ja käytämme myös muita talon sisäisiä sekä ulkoisia resursseja.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
 
Edellytykset: Toivomme, että sinulla on:

- kone- tai automaatiotekniikan insinööriopintoja tai teknisen alan ammatillinen koulutus (esim. koneistaja, mekaanikko tms.)
- kokemusta tekniikasta ja/tai kunnossapidosta (erityisesti mekaanisesta kunnossapidosta)
- hyvä suomen kielen taito
- englannin kielen perusosaaminen
- valmiutta vuorotyön tekemiseen
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa