FAASI 1 Inhalaatiolaboratorio

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Työ inhalaatiolaboratoriossa sisältää kehitysvaiheessa olevien inhalaatiovalmisteiden analysointia käyttäen mm. nestekromatografiaa (HPLC /UHPLC) ja impaktoreita (NGI). Inhalaatiovalmisteista analysoidaan mm. pitoisuus ja pienhiukkasjakauma. Työssä edellytetään suomen- ja englanninkielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja ja tarkkuutta. Kromatografiaosaaminen on työssä eduksi. Sopiva koulutustausta on luonnontieteellinen, farmaseuttinen tai tekninen. Toivomme, että kandidaatin tutkintoon vaadittava opintopistemäärä olisi suoritettuna.

Olemme suunnitelleet kesätyön alkavan kesäkuussa ja kestävän noin kolme kuukautta.
Yksikön kuvaus: R&D:n inhalaatioanalytiikkalaboratoriossa työskentelee tällä hetkellä kuusi tutkimusavustajaa ja yksi tutkija. Työ on tiimityötä osaavien työkavereiden kanssa.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Palaa