FAASI 1 Tuotannon kehitysryhmä (kaksi tehtävää)

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 11.02.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo/Turku/Salo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Etsimme kesätyöntekijää tuotannon kehitysryhmään. Tehtäväsi liittyvät tuotantotyön kehittämiseen ja tehokkuutta lisäävien toimenpiteiden suorittamiseen. Osallistut myös tarvittaessa erilaisiin tuotantoon liittyviin projekteihin. Työhön sisältyy selvitystyötä sekä esimerkiksi työympäristön kehittämistä (5S). Työ saattaa sisältää matkustamista toimipisteiden välillä. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme aktiivista, positiivista ja käytännönläheistä otetta työhön. Olet sosiaalinen luonne ja tulet erinomaisesti toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Avoinna on kaksi tehtävää, joista toinen sijoittuu Espooseen ja toinen Turkuun/Saloon.

Olemme suunnitelleet kesätyön alkavan kesäkuun alussa ja kestävän noin kolme kuukautta. Olemme avoimia keskustelemaan valitun henkilön kanssa lopputyön tekemisestä Orionille.

Yksikön kuvaus: Tuotannon kehitysryhmä on osa Orionin toimitusketjua, joka vastaa tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta ja tuotteiden kilpailukykyisestä kustannuksesta. Tuotannon kehitysryhmä vastaa tuotannon kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä tuotanto-osastojen kanssa. Orionilla on tuotantotoimintaa neljällä paikkakunnalla: Espoossa, Kuopiossa, Salossa ja Turussa. Toimitusketjussa työskentelee noin 1300 ammattilaista.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!
Edellytykset: Opiskelet kolmatta tai neljättä vuotta korkeakoulussa tekniikkaan tai talouteen liittyviä aineita ja arvostat mahdollisuutta tutustua valmistavan teollisuuden käytännön toimintaan ja tehtäviin. Edellytämme vahvaa osaamista perus IT-taidoissa (Excel, PowerPoint). Muu tietotekninen osaaminen on plussaa. Arvostamme myös opintoja ja/tai kokemusta tuotannon kehittämiseen liittyvistä periaatteista ja työkaluista, esimerkiksi Lean ja Six Sigma.
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa