Tuotepäällikkö, External Products

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 21.01.2018
Yksikkö: Orion Diagnostica
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Tehtävän kuvaus: Tulet työskentelemään tuotepäällikkönä External Products- edustustuotteillemme markkinoinnin yksikössä. Päätehtävänäsi on tukea ja innostaa myyntiä, hoitaa yhteyksiä päämiehiin, evaluoida uusia päämiehiä, sekä tarjota tuotetukea kansainväliselle asiakaskunnallemme. Suunnittelet ja toteutat markkinointiaktiviteetteja, koulutat myyntikenttää ja tapaat asiakkaita sekä päämiehiä. Olet mukana toteuttamassa tuotelanseerauksia ja markkinointitoimenpiteitä kansainvälisessä ympäristössä.

Haemme tehtävään dynaamista ja toimeen tarttuvaa tekijää, jolla on intoa tehdä työtä asiakasrajapinnassa. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle.
Yksikön kuvaus: Orion Diagnostica Oy on osa Orion-konsernia, Suomen johtavaa terveydenhoitoalan tuotteisiin erikoistunutta yritystä. Orion Diagnostica kehittää, valmistaa ja markkinoi diagnostisia testejä ja testijärjestelmiä terveydenhuollon ammattilaisille. Yrityksen erikoisosaamista ovat kliiniseen diagnostiikkaan ja hygienian seurantaan tarkoitetut tarkat, helppokäyttöiset ja kustannustehokkaat testit, joiden tulokset valmistuvat nopeasti. Meillä on myös vahva edustustuoteportfolio myyntiyksiköissämme, jota haluamme edelleen kasvattaa. Ulkomaan toiminnan osuus liikevaihdostamme on yli 90 %, ja henkilöstöä Suomessa ja ulkomailla on yhteensä n. 300 henkilöä. Olemme rakentaneet hyvinvointia asiakkaidemme parhaaksi jo yli 40 vuotta.
Tarjoamme: Pääset työskentelemään yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä. Olet osa markkinointitiimiämme, jossa tehtävät ovat mielenkiintoisia, monipuolisia ja tarjoavat haasteita. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa.
Edellytykset: Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
- Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on kokemusta asiakastyöstä, mieluiten diagnostiikan alueelta
- Pidät siitä, että sinulla on useita projekteja menossa samaan aikaan, ja että toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti
- Osaat tehokkaasti suunnitella ja tuloksellisesti toteuttaa kokonaisuuksia
- Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- Olet tottunut esiintymään ja sinulla on erinomainen englannin kielen taito sekä osaat tuottaa sujuvaa myynnillistä tekstiä
- Sinulla on tehtävään soveltuva AMK tai korkeakoulututkinto, esim. biokemian alalta
- Olet valmis matkustamaan Pohjoismaissa ja Euroopassa
- Molekyylibiologian tuntemuksesta on tehtävässä etua
Lisätietoja tehtävästä: Soile Gyllenbögel puh. 050 966 2774 (ke 10.1 klo 14.30-16, to 11.1 klo 9-10, ma 15.1. klo 15-16 ja to 18.1. klo 8.30-9.30)
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa