Laadunvalvontalaborantti

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 29.04.2018
Yksikkö: Fermion
Paikkakunta: Hanko
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Etsimme Hangon laboratorioon aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön pystyvää vastuuntuntoista laboranttia. Tehtäviisi kuuluu lääkeaineiden sekä niiden raaka-aineiden ja välivaiheiden analysointia muun muassa farmakopean mukaisilla ja nykyaikaisilla, monipuolisilla analyysimenetelmillä. Lisäksi laboratorion tehtävänä on raaka-aineiden näytteenotto ja tuotannon puhdistusvalidointinäytteiden analysointi. Tehtävä on osittainen 2-vuorotyö (tällä hetkellä iltavuoro on joka 4. viikko).

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2018 saakka.
Yksikön kuvaus: Fermion Oy on Orion-konsernin lääkeaineita (API, active pharmaceuticals ingredients) kehittävä, valmistama ja markkinoiva yksikkö. Tuotteemme valmistetaan Hangon ja Oulun tehtaillamme ja niitä myydään sekä Orionille, että kansainvälisesti toimiville muille lääkeyrityksille.

Hangon laboratorio on osa laadunvalvontaorganisaatiota, joka toimii lääkkeiden valmistusta koskevien säädösten ja ohjeistuksen mukaisesti. Teemme vastuullista työtä potilasturvallisuuden varmistamiseksi. Hangon laboratorio analysoi tehtaalla prosesseissa käytettävät kemikaalit sekä valmistuvat väli- ja lopputuotteet, osallistuu menetelmien siirtoihin ja validointeihin.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn modernissa laboratoriossa sekä mahdollisuuden kehittyä laborantin tehtävässä.
Edellytykset: Sinulla on laborantin peruskoulutus tai sitä vastaava muu tutkinto sekä kokemusta analyyttisen kemian tekniikoista. Omaat perustaidot tekstinkäsittelystä (MS Word) ja taulukkolaskennasta(MS Excel). Kokemus GMP ympäristöstä työskentelystä sekä kromatografisten analyysitekniikoiden tuntemus lasketaan eduksi.
Lisätietoja tehtävästä: Anna Packalen p. 050 966 8249 (ti 17.4. klo 12-13) tai Emmi Laine p. 050 966 4753 (ti 24.4. klo 16-17 ja pe 27.4. klo 8-9)
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa