Laatuinsinööri, muovitehdas

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 21.01.2018
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Tehtävän kuvaus: Etsimme tällä hetkellä laatuinsinööriä Orionin muovitehtaalle Espooseen. Laatuinsinöörinä tuet tehtaan laadunvalvontaa laatimalla ja ylläpitämällä laatuohjeistuksia. Työssäsi pääset välillä myös itse käytännön työhön tekemään laatutarkastuksia ja raportointeja. Olet tiiviisti mukana kehittämässä muovitehtaan laatujärjestelmää ja raportointia. Lisäksi laadit työssäsi erilaisia vuosiraportteja liittyen tehtaan lämpötilaan, kosteuteen ja vesikiertoon ja ylläpidät tuotekuva-arkistoamme. Erikseen vastuistasi voisi vielä mainita 5S tarkastukset ja 5S-järjestelmän ylläpidon.
Yksikön kuvaus: Orionin muovitehdas on osa Orion konsernia. Tehdas valmistaa muovituotteita lääke- ja diagnostiikkakäyttöön. Päävalmistustekniikat ovat ruiskuvaluu ja ruiskupuhallus, ja valmistus tapahtuu puhdastilassa. Tehdas on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 15378 standardeilla.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisia sekä kehittämiseen että ylläpitoon liittyviä haastavia tehtäviä suuressa suomalaisessa lääkeyrityksessä. Tämä tehtävä tarjoaa oikealle tekijälle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan laadunvalvonnan alalla.
Edellytykset: Edellytämme sinulta insinööri- tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme, että omaat hyvät yhteistyötaidot, olet sitoutuva ja joustava, ja omaat kyvyn ratkaista ongelmia. Arvostamme henkilöä, joka etsii aktiivisesti tehokkaampia toimintatapoja. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Näemme etuna jos sinulla on kokemusta muovialalta sekä tuntemusta ISO 9001- ja ISO 15378-standardeista, Leanistä ja 5S:tä, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheella ja innostunut oppimaan uutta laadunvalvonnasta.
Lisätietoja tehtävästä: Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää? Tehtaan johtaja Erki Suortti kertoo sinulle mielellään lisää, puh. 050 966 5421

Palaa