Prosessikemisti

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 17.12.2017
Yksikkö: Orion Diagnostica
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Prosessikemisti vastaa oman vastuualueensa valmistuksesta ja laadunvalvonnasta sekä niiden kehittämisestä toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi.
Keskeiset tehtäväsi ja vastuusi liittyvät päivittäiseen eränvalmistukseen sekä valmistusprosessin toimivuuden ylläpitoon ja kehittämiseen.
Tehtäviäsi ovat esimerkiksi: prosessinaikaisten testien/tulosten analysointi ja jatkotoimista päättäminen, poikkeamien käsittely ja hyväksyntä, prosessilaboranttien töiden ohjaus, CAPA-menettelyt (suunnittelu ja toteutus), oman vastuualueen ohjeistuksen ylläpito jne. Hallitset myös laboratoriotyöskentelyn ja pystyt osallistumaan laboratoriotöihin tarvittaessa.
Työskentelet yhdessä muiden tuotannon organisaatioiden, PLCM:n, asiakaspalvelukeskuksen ja laadunhallinnan kanssa ja raportoit työstäsi oman tiimisi vetäjälle. Tehtävä on määräaikainen, vuoden 2018 loppuun asti.
Yksikön kuvaus: Orion-konserniin kuuluva Orion Diagnostica edistää terveydenhuollon tehokkuutta ja yksilöiden hyvinvointia tuomalla ratkaisuja hoitotilanteisiin sekä hygieniatestaukseen. Tarjoamme erityisesti lähitestausta tekevälle asiakaskunnallemme nopeita, kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä sekä kliiniseen että hygieniatestaukseen soveltuvia ratkaisuja. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niitä myydään maailmanlaajuisesti.

Haemme Espoon tuotantoon laboratorio ja QC-osastolle prosessikemistiä. Osastolla valmistetaan ja testataan immunologisia ja nukleiinihappomonistukseen perustuvia reagensseja sekä tehdään mikrobiologisten tuotteiden elinkaaren aikaista testausta. Tällä hetkellä osastolla työskentelee 25 prosessilaboranttia ja 9 prosessikemistiä erilaisissa tuotanto- ja prosessinkehitystehtävissä
Tarjoamme: Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä yhdessä osaavan tiimin kanssa!
Edellytykset: Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (FM tai DI) biokemian, biotekniikan tai kemian alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää immunologisten menetelmien, proteiinianalytiikan ja vasta-ainetuotannon tuntemusta.
ISO-standardien (9001 ja 13485), IVD-direktiivin ja FDA QSR-vaatimusten tunteminen, SAP-järjestelmän käyttö sekä aikaisempi kokemus tuotannollisesta toiminnasta ja kylmäkuivauksesta katsotaan eduksi.

Olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja aikaansaava sekä työskentelet systemaattisesti ja tavoitteellisesti. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja ryhmätyötaidot myös kiireellisissä ja stressinsietokykyä vaativissa tilanteissa ja pystyt ottamaan vastuun omalla toiminta-alueellasi. Sujuva suomenkielen taito on tehtävässä tarpeen, sillä teet tiiviivsti yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa. Tilanteiden haltuunotto ja päätöksenteko nopeallakaan aikataululla ei ole sinulle ongelma.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä: Laura Vuorio 050 966 3778
8.12. klo 11-12
12.12. klo 9-10
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa