Statistician, Prosessin kehitys ja tuki

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo/Turku
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Tehtävän kuvaus: Haemme Prosessin kehitys ja tuki -osastollemme Statistikkoa, joka toimii oman alan asiantuntijana uusien tuotteiden teollistamisprojekteissa prosessissamme (teollistaminen ja tuotteen elinkaarenhallinta). Lisäksi vastaat raportointisovellusten ja datan hallinnan kehittämisestä sekä toimit tuotteiden ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Teet tiivistä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa sekä annat konsultointia ja koulutuksia statistiikkaan liittyen.
Yksikön kuvaus: Toimitusketjun teollistaminen & elinkaaren hallinta -prosessimme vastuulla on huolehtia Orionin portfolioon kuuluvien tuotteiden tuotehuollosta, kilpailukyvystä ja jatkokehityksestä mm. erilaisin tuote- ja prosessiparannuksin. Prosessimme vastaa myös valmisteiden teknologian siirrosta ja Orionin tuotteiden teollistamisesta. Osastomme, johon uusi tehtävä sijoittuu, vastaa prossien kehityksestä ja tuesta. Näitä prosesseja ovat esimerkiksi tuotevariaatiot, tuotearviot, ongelmanselvitykset, prosessivalidoinnit, primääripakkausmateriaalit ja puhdistusvalidoinnit. Osastomme koostuu kahdesta tiimistä, joista toiseen tämä tehtävä sijoittuu.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä vahvassa ja ammattitaitoisessa monikulttuurisessa ympäristössä, jossa saa laaja-alaisen ja kokonaisvaltaisen käsityksen lääkevalmisteen elinkaaresta sekä uusien tuotteiden teollistamisesta. Kyseessä on vakituinen tehtävä Espoon tai Turun toimipisteessä.
Edellytykset: Sinulla on korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta. Työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä tilastollisten ohjelmistojen (esim. SAS, Minitab) hallitsemisen katsomme eduksi. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, vastuunottokykyä, positiivista asennetta, kykyä analyyttiseen ajatteluun, ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä tehokkaaseen työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä.
Lisätietoja tehtävästä: Team Leader Tero Löytänä puh. 050 966 7586 (to 9.11. 9-11 ja ti 14.11. 13-15)
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa