Laborantti, kemiallinen laadunvalvonta (Turku)

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 22.09.2017
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Turku
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Tehtävän kuvaus: Pääsääntöisesti sinun tehtäviisi laboranttina kuuluvat kromatografialaitteiden (HPLC, GC) validoinnit ja ylläpitotyöt yhteistyössä tiimisi (laite- ja järjestelmäryhmä) sekä muiden Orionin yksiköiden ja ulkoisten toimittajien kanssa. Työssäsi siis varmistat, että laitteemme toimivat moitteettomasti ja koordinoit laitteiden korjauksia ongelmatilanteissa. Työtehtäviesi dokumentointi GMP:n mukaisesti on tärkeä osa työtäsi.

Tehtävä on määräaikainen elokuun 2018 loppuun saakka, ja sijaitsee Turussa.
Yksikön kuvaus: Orionin kemiallisessa laadunvalvonnassa tehdään pakkausmateriaalien, raaka-aineiden ja valmisteiden loppukontrolli- ja säilyvyysseuranta-analyysejä. Tuki- ja kehitysryhmä on osa kemiallista laadunvalvontaa, ja meidän tehtävänämme on laadunvalvontalaboratorioiden (Espoo & Turku) toimintaa tukevien ja kehittävien tehtävien hoitaminen. Me hoidamme esimerkiksi laite- ja ohjelmistovalidoinnit, osastojen laitteiden ja käyttötarvikkeiden hankinnat sekä välinehuollot. Lisäksi pidämme huolta kemiallisen laadunvalvonnan prosesseista ja teemme analyysimenetelmiin liittyvää kehitys- ja ylläpitotyötä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän, jossa mikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Arkesi sisältää sekä vauhtia ja muuttuvia järjestelyjä että säntillistä dokumentointia. Tarjoamme sinulle työn, jossa saat tehdä runsaasti yhteistyötä muiden kanssa, ja tehtävä on varmasti haastava ja mielenkiintoinen oikealle ihmiselle. Tiimisi on ystävällistä ja erittäin vastuuntuntoista porukkaa. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä Orionin tuotteiden laadun hyväksi.
Edellytykset: Uskomme, että esimerkiksi laboratorioanalyytikon (AMK) tai kemiantekniikan insinöörin (AMK) opinnot antavat parhaan pohjan menestymiselle tässä tehtävässä.

Edellytämme, että sinulla olisi vähintään muutaman vuoden kokemus laboratoriotyöstä, ja mieluiten kokemusta laitteiden parissa työskentelystä. Kokemus nimenomaan HPLC/GC-laitteista ja hyvistä tuotantotavoista (GMP) on etu tätä tehtävää ajatellen. Laitteiden ylläpidossa ja validoinnissa tarvitset tarkkuutta ja huolellisuutta, ja ongelmatilanteiden ratkominen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Hyvä englannin kieli tulee myös tarpeeseen.
Lisätietoja tehtävästä: Haluatko tietää tehtävästä lisää? Tiiminvetäjämme Sari Salo-Leinonen, p. 050 966 7589 soittoajat 14.9. klo 8 - 9 ja 18.9. klo 14 - 15 kertoo sinulle mielellään lisää.
Hakeminen: Käsittelemme hakemuksia myös hakuajan aikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika loppuu 22.9, mutta hakemus kannattaa lähettää mieluummin nopeasti.
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa