Qualified Person, Section Manager

Hakuaika päättyy: 18.08.2017
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Yksikön kuvaus: Laadunvarmistuksen pääasiallisena tehtävänä on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Vastaamme lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Muita päätehtäviämme ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen ja jatkuva kehittäminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden ja poikkeamien käsittely. Huolehdimme myös laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä regulatiivisen ympäristön seuraamisesta.
Tehtävän kuvaus: Section Manager, QP tehtävässä vedät Espoon tehtaan tablettiprosessin laadunvarmistustiimiä. Toimit esimiehenä tiimin QP:lle ja QA farmaseuteille sekä toimit myös QP:na, jonka tehtäviin kuuluu valmistettujen ja pakattujen erien myyntiin hyväksyminen ja poikkeamien käsittely sekä muut laadunvarmistustoimiin liittyvät tehtävät. Lisäksi QP:na vastaat oman alueesi laadunvarmistustoiminnoista kuten muutosten käsittelystä, tuotearvioista ja dokumenttien hyväksynnöistä sekä osallistut laatupalavereihin sekä toimintojen kehittämiseen. Toimit myös erittäin kiinteässä yhteistyössä tuotannon, laadunvalvonnan ja tuotteiden elinkaarenhallinnan organisaatioiden kanssa.
Edellytykset: Valittavalta henkilöltä edellytetään proviisorin tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä Qualified Personin pätevyyttä tai hyvää valmiutta sen saavuttamiseksi. Kokemus lääketeollisuudesta, mieluiten lääkkeiden tuotannosta tai laadunvarmistus- tai laadunvalvontatehtävistä on eduksi. Toimitusketjun eri osien tuntemus katsotaan myös eduksi. Tehtävässä tarvitaan GMP:n perusteiden tuntemista.

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet vakuuttava, neuvottelutaitoinen sekä aikaansaava. Olet utelias sekä halukas oppimaan uutta ja kannat vastuusi osana kokonaisuutta. Osaat johtaa työtä ja sinulla on erinomaiset työyhteisötaidot. Laatu, luotettavuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja. Tehtävän menetyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englanninkielen hallintaa.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kivassa ja osaavassa asiantuntijatiimissä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi lääketeollisuuden laatuasioiden osaajaksi. Yhdessä onnistumme!
Lisätietoja tehtävästä: Tinna Lucke, 050 966 2679 Pe 11.8. klo 9-10 ja Ti 15.8 klo 14-15.
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa